20 Tahun Ambil Shaklee Apa Jadi Pada Buah Pinggang

Assalamualaikum semua..

Apa akan jadi kalau ambil Shaklee lama-lama? Ada effect kat buah pinggang tak? Ramai orang kata akan ada kesan kat buah pinggang….betul ke?

buah-pinggang

Sebenarnya Shaklee satu-satunya produk yang ada Land Mark Study dan kajian itu terbukti menunjukkan bahawa vitamin Shaklee lebih berkesan berbanding vitamin lain. Kajian itu juga membuktikan bahawa pengguna vitamin Shaklee mendapat kesan yang positif walaupun selama 20 hingga 50 tahun selepas pengambilannya.

Haaaa…..best tak? dah tua tapi masih sihat dan bertenaga. Selalunya orang dah berumur senja ni asyik rehat je kan..buat kerja sikit dah mengah-mengah, pastu sakit pinggang la lutut la.

Tapi berbeza sangat kalau sejak muda mudi lagi duk amal ambil supplement Shaklee ni, bila dah berumur badan masih sihat. Otak masih ligat buat macam-macam research. Macam ayah upline saya ni, umur dah 64 tahun tau tapi masih boleh belajar buat PHD! dah nak habis pun.. Sangat hebat, saya pun berasa malu. hu hu..

Ayah upline saya ni dah lama ambil Shaklee. Beliau pernah ada darah tinggi masa umur 27 tahun dan diabetis masa umur 30an sebab keturunan ada diabetis. Tak pernah ambil ubat hospital hanya ambil vitamin Shaklee aje. Alhamdulillah…buah pinggang beliau masih elok dan 100% masih elok.

Anak dia pulak a.k.a upline saya ni hidup hanya dengan satu ovari saja. Ovari satu lagi tu rosak sebab sakit pcos. Dengan izin Allah beliau boleh melahirkan 6 orang anak. Tak pernah buat operate atau drill cuma ikhtiar dengan vitamin Shaklee aje.

Pengguna Shaklee lebih 20 tahun
Pengguna Shaklee lebih 20 tahun

Jadi, bila ada orang claim yang makan Shaklee lama-lama buah pinggang akan rosak sebenarnya itu hanyalah mitos semata-mata. Ramai lagi pengguna shaklee medapat kesihatan yang baik setelah sekian lama mengamalkan Shaklee.

Sekian..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *